Sista dagen på 2013

Nu lämnar jag det här året av sorg och av glädje. Av kärlek och av hat. Nu blickar jag framåt med hopp av frid på 2014. Allt jag önskar detta år som kommer är frid och lösningar, kärlek och skratt. Kommer det att slå in? Jag hoppas av hela mitt hjärta att det gör det! Jag har mina barn och mina nära, det har inte X. Jag hoppas så att 2014 kommer bli MITT år och jag kan släppa de sista åren bakom mig.

Vad roligt med så mycket besökare

Jag tycker det är roligt att ni läser. Jag vet att jag ältar men jag ser positivt på framtiden 2014 Vill bara säga tack! I dag jobbar son och dotter är iväg. Jag får besök. Det passar bra när de är borta.

Bra


Söndag

Jag älskar mina barn! 
Tänk att inte ha kontakt med sina barn för att man har valt sin nya före barnen. Sådant händer inte i min värld. 
Jag vet att det låter hårt men jag kan inte förlåta honom för vad han har ställt till med med sonen. 
Jag har verligen försökt. 
Jag älskar min familj och min släkt. Alla ställer upp, stöttar, ser till att jag inte går ner mig i bitterhet och hat ( som jag har lätt att göra) när allt känns skit. 
2014 ska bli mitt år! 
Mitt nyårslöfte ska vara ta hand om mig och de som står mig närmast, sluta vara feg, sluta jämföra HAN med X. Han är så mycket bättre än X. 
Att skilja mig från X är/ har varit jobbigt men ändå det BÄSTA jag gjort!!!

Nu är hon hemma

I dag kom dotter. Nu ska vi bygga upp vårt förhållande. Jag ska få henne att förstå att jag inte är den dumma utan att prata skit om pappa.  jag tänker inte lägga mig på samma nivå som honom. Nu har jag haft två st skit år och fan att 2014 ska bli mitt. Jag är ju spådd kärlek och tror innerligt på det. Jag har ju en i min närhet men jag är nog för bränd just nu. Jag har fått reda på så mycket lögner och skit som X har sagt och gjort så jag fattar inte hur han kan leva med sig själv. 
Jag har julledigt från träning nu och den 7 januari  då börjar det igen. Långpromenader och vara med vänner och familj, sova prioriteras nu. 
Jag tror på karma och allt löser sig men troligen inte som man tror. What goes around comes around. 
Det tror jag på!
 

Julafton

Nu har den varit. Det var en skitjul. Dotter har bestämt att vara hos pappa denna vecka fast det är min. Han har lyckas vända henne mot mig. Jävla idiot! Jag orkar inte mer. Jag ger upp. Han köper sina barn. Det finns inget jag kan mäta mig mot. Tänk att han kör sin manipulation mot sin egen dotter. Det har tagit mig över 1år att komma ur det. Jag är ju klassad som psykisk misshandel. Tänk om hans nya var bra, då skulle hon sätta ner foten och säga till honom att man måste se till att barnen har det bra. Att man inte väljer ett barn före det andra, att man behandlar mig med respekt. Att man inte pratar skit om mamman eller pappan inför barnen. Men Nej. Han har lyckats. Jag ger upp nu.

Natt

Snart är det julafton. Jag har haft en fin dag med kärlek och skratt. Jag har ju "någon" på gång som gör mig glad. Jag har ju ett trasigt sätt att se på kärlek. Jag hoppas att med tiden får jag ett sunt sätt. Kanske blir det inget eller så blir det. Bra känns det iallafall.

Dan före dan

Äntligen. Snart har det här året gått med. RN summering kanske jag ska ge mig på en annan gång. Jag skriver om mitt liv, författarkursen har gett mig så mycket. En bok blir till långsamt. Det gör ont att skriva om saker som har gjort mig så illa men samtidigt är det en bra terapi. Tänk vad långt jag kommit sen sommaren 2012 då allt ändrades. Jag fick höra vad X hade gjort mot mig och mina barn. Än i dag kan han ej stå för sin otrohet, vad han gjort, ställt till med. Men som man sår får man skörda: son vägrar träffa honom, exfru som avskyr honom, tappat vänner och folk som brydde sig om honom. Jag hoppas att en dag han vaknar upp och ser hans liv som det egentligen är. Ingenting som har gått fel i hans liv är ju hans eget fel utan mitt, barnens, systers osv. Jag tror på karma. En dag så kommer han se sanningen och då blir det jobbigt! Gud, vilket inlägg.... Blir trött på mig själv men det här är oxå terapi.

Ledig

Äntligen ledig! Jag har gjort julgodis och städat. Skjutsat sin till jobbet, när mamma är ledig så jobbar son :-) Jag har haft X och X mor tjatandes om jul men jag stänger av. Aldrig ska X få bestämma över mig igen. Aldrig! I kväll ska jag på glöggfest. Det behöver jag..

Jul snart

Nu är det 3 ynka dagar kvar att jobba på detta helvetesår. 2014 ska bli mitt år. Jag har fått i läxa av min pskymänniska att inte vara så kall mot nya människor, tro att de inte vill mig illa. Det finns bara en X och sannolikt att jag träffar en lika är 1:100000000000000. Det finns en man i min närvaro som jag tycker mycket om och det är ömsesidigt men när jag varit så nertryckt i skorna så är det svårt att lita på honom. Tro att han menar det han säger. Jag har ju hört nu i ett års tid att jag ska få igen, psyksjuk och andra hemskheter men börjar och tror, vet att det inte stämmer. Det är ett stort steg från att vara beroende av X både känslomässigt och ekonomiskt till att klara mig själv och bara känna likgiltighet för honom. Son vill inte träffa pappa alls och har inte gjort det på över ett halvår. X sätter fortfarande sin nya före son så..... Det kan göra mig så jävla förbannad att barnen inte går först. Hur kan hon tillåta det? Begär hon det? Hon har aldrig träffat hans son. Ahhh,,,, Men jag måste släppa det. Jag försöker verkligen att göra det, vill ju bara inte att son ska fara illa. Han verkar som att han mår bra men vem vet vad som rör sig i hans tonårshuvud.

Dotter

Jag hatar dessa måndagar, när hon ska till sin pappa. Hundarna ska oxå dit. Hatar det
Vill ha de jämt.

Bara bita ihop och jobba på sista veckan

Söndag

En vecka till, sen är det jullov! Jag behöver verkligen denna ledighet. Jag jobbar livet ur mig på jobbet, som ensamstående mamma till son, delad om dotter. Jag ska bara vara! Träna, promenera, vara med mina älskade. Såg precis dokumentären om Nelson Mandela. Min hjälte. Om jag bara var 20% som han är så är jag stolt. Jag kommer aldrig att glömma och säkert inte att förlåta vad X gjort mot mig men jag väljer att lägga energin på annat. All min energi har ju gått åt X i 20år. Nu är det min tur.

Längesen nu

Det har gått upp och ner. Mest upp faktiskt. I mitten på januari är mitt och X liv slut för alltid! Äntligen! Den sista affären ska göras upp då. Det finns ingen som jag har tyckt om så mycket och betydde allt för mig som X. Nu är jag nästan likgiltig, avskyr honom för saker som händer med son och honom men ändå likgiltig. Självklart så ska det bråkas om jul. Då är det så voktigt att han ska träffa barnen och hundarna men till nyår, inte ett ljud... Märkligt? Då stör ju barn och hundar honom. X är även rädd för att S ska träffa mig d han har snackat så mycket skit om mig, psyksjuk som jag är... Tänk om hon kommer på att jag är älskad av många och trevlig. Hemska tanke :-) Träningen och vikten går bra. Förra vecka spelade jag rullstolsbasket. Fruktansvärda träningsvärk efteråt. Fotboll har det oxå blivit. Efter jul så är jag anmäld till ett korpenlag i innebandy. Jag har aldrig spelat det. Men kul ska det bli. Jag kan ju alltid bara stå i vägen.