Träning

I söndags så var jag på en hel träningsdag.4 st pass med 1 timmes lunch. Det var core, aerobic, philox och outdoor e-fit. 
Så jobbigt, så bra. Jag har fortfarande träningsvärk! I dag är det Valborg och jag har barnen, de ska ut med kompisar och bästa kommer då. Jag har mycket på jobbet just nu så en dags ledigt är fint. Jag jobbar ju på fredag. I helgen är det många fotbollsmatcher och vänner och lycka! 

Äntligen fredag

Galet mycket att göra på jobbet och privat.
I kväll jobbar son så jag och bästa är själva. Lyx!
Vi har tagit en långpromenad runt sjön, ätit och bara är. 
Mitt liv har ändras till det bättre. Jag har svarta stunder när jag tänker på X. Jag tackar min lyckliga stjärna att det blev som det blev. Tänk om jag fortfarande hade varit gift med X? Hemska tanke😉

Tatuering

I dag har jag gjort det. Barnens namn på underarmen. Den blev så fin. Jag är så glad!
 
Dotter har åkt till X. 
Satan i gatan vad son och X inte kommer överens. X sa nu till son att nästan allt bråk är mitt fel. Okej, han får tro vad han vill. Men kastar sten i glashus gör han när han säger att jag pratar illa om honom till son när han gör exakt samma. X har haft ett helt påsklov på sig att träffa son men NEJ, han har varit med henne och hennes barn. men han sätter son först. Ja, det gör han. Det måste kännas så bra att vara X, att aldrig såra, göra någon illa utan det är ju alla andra som gör det. Han är felfri. Jag önskar jag jag kunde slippa skuldkänslor, dåligt samvete för barnen. Tank vad skönt det vore om jag kunde skylla allt på alla andra och aldrig se sin egen del. 
 
I morgon är det jobb igen. Men snart ledigt igen..

Terapi

Jag går ju i terapi. Det är inte så roligt att förstå att jag inte varit lycklig, nöjd men inte lycklig.
När vi går igenom mitt liv så gör det så ont. X har inte visat kärlek, ömhet, kramar när någon har sett. Jag blir ledsen över att jag inte har fått den kärlek som jag får nu. Jag läste mina dagböcker som jag skrev innan jag fick barn och att jag inte fattade att det skulle gå såhär redan då. Han anklagar mig för att förstöra mellan honom och son. Om X visar kärlek mot son så kommer de få en relation. Jag tycker synd om X som inte känner den fina son som han är.
 
I dag kom vi hem från landet, Ro och frid, sol och värme.
 
 
 

Påskafton

Sol, värme, landet, mina båda barn, släkt, familj, hundar och kärlek! 
Vad har X? 
Jag är så tacksam för att jag har allt detta i mitt liv. 
När jag tänker på X så känner jag medlidande för honom, att han var så dum och slängde bort allt detta. För vad? Han har bara ett barn som pratar med honom, jag förstår inte. Kommer aldrig att förstå. Son mår bättre, han är gladare och är sig själv här ute. Det bästa jag gjort men även det jobbigaste var att jag ansökte om skilsmässa från X! Jag hoppas att en dag han förstår vad han har förlorat med son. 
Jag hoppas att en dag de kan ha en relation med varandra. 

Landet

Nu är vi här. Äntligen. Här kan jag bara vara, vara mig själv. Min familj och släkt bara finns runt om mig och mina barn är glada. Mitt kusins bebis är så söt. Jag får sms från bästa och han saknar. Han är ju för bäst. 
Nu ska vi spela kort och bara vara. 

Game of thrones

Är helt fast nu. 
Vi har varit och övningskört i kväll igen. Han är övermodig sonen min. Satte honom på plats med lite svåra övningar. 😃😃

Övningskörning

När man har en son som snart fyller körkort är det bara att sätta sig i bilen och övningsköra.
Han är väldigt duktig, såklart han är med mig som lärare 😉
Jag har fått hem hundarna nu och jag har mina barn hela påsken. Sol, landet och familj i påsk, jag är lycklig. 

Badrum, påsklov och bästa!

Badrummen är klara! Allt är så fint. Jag jobbade i dag men i morgon är det ledigt. Jag har försökt prata med son om hur han ska göra i sommar med pappa och kommer ingen vart. Så en sommar till med semester med son. Bästa får vänta eller så får vi se. 
Jag fattar inte hur man kan vilja vara utan sin son, bokar resa tillsammans med dotter bara. Jag önskar att han tar sitt förnuft till fånga och verkligen är där för sonen. Ett halvår till sen fyller son 18år och då är det svårt att tjata, gnälla, muta honom till att se sin pappa. Men jag har förlikat mig i att X valde sin tjej före allt för snart 2år sedan. Det får han stå för. ( och hon)
Ska snöra på mig springskorna och köra intervaller nu. 

Påsklov

Snart har jag påsklov. Bara en dag till. 
I dag fick jag ett problem men problem är till för att lösas. Fast det är inte jag som har orskat problemet men jag måste lösa det. 
 

Vilken härlig helg!

Ja, en sådan härlig helg! Jag hade bara roligt. Blev ordentligt firad med stor fest. Tappade kontrollbehovet. Stor kärlek bara! 
Just nu mår jag så bra men igår när de firade mig  mamma, pappa osv inte riktigt lika bra😉
Nu en kort arbetsvecka och sedan landet med bästa! 

Åka bort

I morgon ska jag och bästa åka bort! Jag ska fira min födelsedag borta. På lördag fyller jag ju 40-. 
Hade ju stor fest förra året hemma och nu blir det stor fest borta.
Det ska bli så kul och bra!

Tisdag

Det är mycket nu. I går var jag och son och skulle köpa en iPad som han sparat ihop till. När han betalar så tyckte jag att det var så lite, han köpte ett fodral oxå. Mycket riktigt, hon hade glömt att ta betalt för ipaden. Jag tyckte att vi skulle gå fortare och sätta oss i bilen och köra hem. Kom igen, en gratis iPad! Men min laglydiga son gick tillbaka och betalade! Sen fick jag höra, - mamma, karma, jag trodde att du hade uppfostrat mig bättre.....
ja, jag erkänner, hade det varit jag så hade jag INTE gått tillbaka!
Men jag är stolt över min fina son! (Lite grinig fortfarande kanske ;-) )

Tabata ikväll

I kväll blir det Tabatapass med dottern. Hon slår mig nog så det stänker om det :-)
 
Bråk har det varit mycket nu sen i söndags....
Han ska gå till soc, son hatar honom, jag pratar skit. Vi vill straffa honom osv. 
Snart 2 år Och det slutar inte. 
Det rinner av mig nu. Jag orkar inte försvara mig mer mot hans anklagelser. har gjort det tillräckligt nu. 
Nåja, det om detta. 
Nu ska vi träna! 

RSS 2.0