Badrum

Det första badrummet ska kalklas på måndag och vara klart nästa vecka och då börjar de på det andra. Så fint kommer det bli!
Dotter har åkt till fjällen nu med sin kompis, de kommer att ha roligt där. Jag jobbar 3 dagar och är ledig 2 den här veckan. 
Det har hänt något med lilla hunden. Han är orolig och piper när vi inte är där han är. 
hoppas att det går över. 
Min bok är nästan klar, min mentor läser igenom den nu. Den är ju en terapibok utifrån mitt perspektiv. Allt i historien är ju inte sant men det mesta. Det gör ont att läsa när den är så utlämnande, ont att jag har haft ett sådant liv. Mycket glädje men så mycket sorg. 
kanske den publiceras 
 

Badrum

Det första badrummet ska kalklas på måndag och vara klart nästa vecka och då börjar de på det andra. Så fint kommer det bli!
Dotter har åkt till fjällen nu med sin kompis, de kommer att ha roligt där. Jag jobbar 3 dagar och är ledig 2 den här veckan. 
Det har hänt något med lilla hunden. Han är orolig och piper när vi inte är där han är. 
hoppas att det går över. 
Min bok är nästan klar, min mentor läser igenom den nu. Den är ju en terapibok utifrån mitt perspektiv. Allt i historien är ju inte sant men det mesta. Det gör ont att läsa när den är så utlämnande, ont att jag har haft ett sådant liv. Mycket glädje men så mycket sorg. 
kanske den publiceras någon gång, vem vet? 
 

Hur är det möjligt?

Bråk fortfarande. Hur är det möjligt? Dotter ska åka skidor med X och jag får inte veta vilken tid hon ska åka för det har jag inte med att göra för att jag bråkar jämt! Jag snokar och är intresserad av hans liv, jag är en hora. 
 
1. Vi har gemensam vårdnad. Det är hans skyldighet att säga saker som rör dotter. 
2. Jag bråkar inte men blir väldigt arg när han ljuger och inte säger sanningen.
3. Hora??????
4. Jag är sååååå över vad han har för sig i sitt liv. Jag BRYR mig inte!!! Han kan flytta till världens ände, gifta sig, skaffa barn, jag BRYR mig inte längre om hans liv. Är inte avundsjuk, svartsjuk osv. Tycker att det är så skönt att jag slipper honom. 
5. Det är skillnad på son som är 17år och vill inte ha så mycket kontakt med pappa och dotter som är 13år som delar sin tid mellan oss. 
 
Jag har massor med bra personer i mitt liv. Han tillhör inte den skaran alls! 
 
blir så trött! 
 
 

Alla hjärtan

I dag är en dag som jag aldrig firat då X tyckte att det var onödigt och dumt. Jag köpte alltid saker till honom mem fick inget igen. Det säger ju allt! Men jag har firat ordentligt, fått blommor och godis, köpt presenter till bästa. Jag fick mig ett litet bråk på em. Fattar inte. Han är med henne, jag har dotter och son. Han bråkar om vem jag träffar. Helt makalöst! Han har inget med mitt liv att göra och vem jag träffar är min ensak.
Nu ska jag vara med bästa istället! 
 

Badrummen

Nu är det på gång! De börjar på måndag. Farväl fula badrum. 
Jag har köpt klinkers och ska köpa kakel i helgen. Det känns fantastiskt bra!
 
Jag får dotter redan på torsdag för att X ska åka skidor. Dotter vill inte följa med så då åker han ju såklart med tjejen. 
Det gör mig ingenting för allt jag vill att ha henne jämt. 
 

Ett annat liv

Det jag har svårt att förstå är hur man kan inte leva sitt liv. Jag menar, man lever ett liv där inte det verkliga livet finns. 
Det verkliga livet finns ju men man lever inte det. Tar inte tag i det svåra, jobbiga. Nu när jag går så mycket i terapi så måste jag möta mina fel och brister. Det är jobbigt men jag ändrar mig, tänker på ett annat sätt. Hoppas att bli en bättre person.
Jag ser FB statusar, instagram osv där alla bara är lyckliga. Är alla det? Vill man bara visa ett liv som man inte har, det verkliga livet?
Det livet man har måste ju komma ikapp fast man lever ett annat. När man vaknar upp så måste man ju känna sanningen, veta att man lever ett låssasliv.
 
 
 

I går kväll

Bröt helvetet lös. 
Barnen bråkade så. Fullkomligt hemskt. 
det var en av dem som var så elak mot den andra. Den sa förlåt senare på kvällen, hade sådana skuldkänslor för allt elakt den hade sagt. Jag förklarade att man kan säga förlåt men man måste lära sig att inte säga så någonsin mer och att den andra blev ledsen så det kan vara svårt att förlåta på en gång. Senare så skickade barnet ett sms till det andra och skrev väldigt fint. Fick ett svar tillbaka. Slutade med att de sa sov gott och att den fattade att h hade skuldkänslor. 
Denna urladdning mellan barnen behövdes men fy fan vad jobbigt det är. 
Jag känner mig som en urvriden disktrasa. 

Träningsvärken

Ont, ont och ont. Stela ben, ont i armarna. Men det är en bra värk. 
Jag har träffat min vän ikväll. Har inte träffas på länge och jag har saknat henne. Hon har skadat ryggen och går med ständig värk. Då är mina problem med X pyttesmå jämnfört med hennes. 
Ja, X vet ju inte vad som menas med delad vårdnad. Han måste läsa på. 
Jag har mina barn nu. På fredag ska jag skjutsa son till skolan 5.45 då han ska åka skidor. Ser inte fram mot det alls.....

Bodypump

Vad tungt det var. Hade ont i armarna innan. Jag lyfte en elev i dag på fel sätt. Det var tungt, jobbigt och inte särskilt kul. Jag var inte på humör. Men träningsvärk kommer jag att ha iallafall i morgon. 
I dag var en tung dag på jobbet också med många sjuka. Inte elever men personal. Jag vet inte hur jag ska få ihop det i morgon med personal. Hoppas på det bästa. 

Konstigt

Vi pratade om det i dag. Facebook och instagram. Man lägger ut hur lycklig man är, vad bra man är, eller hur dåligt man har osv. 
Jag försöker att lägga ut när jag verkligen menar det. Nu efter X tjejs snokande så känns det olustig. J sa att jag skulle stänga instagram men varför? För att hon tittar? Låt henne göra det då. Förhoppningsvis så kan hon sluta tro på X lögner om mig. Att jag inte är psyksjuk som han troligen har sagt. 
Jag har en vän på FB som har ett eländigt liv om man läser hennes statusar och en som barn som aldrig bråkar, en man som bara köper presenter hela tiden osv. 
Jag vet att de inte har det så illa eller så bra. Är det ett bekräftelsebehov vi alla har? 
Jag tänker efter nu innan jag lägger ut. 
Jag har en vän vars dotter är utanför och det märks så på barnens instagram. Hon är bortklippt från bilderna, inte taggad osv.
Jag lägger inte ut kyssbilder, jag älskar digbilder då mina barn inte känner honom ännu. Jag vet att barn snokar om sina föräldrar lika så som vi föräldrar snokar om våra barn. 
Det är min åsikt idag, i morgon kanske det är en annan åsikt. 

Shopping

I dag efter jag kört son till jobbet så åkte vi på en shoppingrunda. Alla var och handlade idag. Fullt på parkeringarna överallt. Vi var på Ikea, Hemtex och handlade mat. J var helt slut. Ja, han fick ju bära :-)
 
När jag åkte hem sen så kände jag lycka. Jag kan säga att jag är lycklig. Jag har mina fina barn, mitt hus, mina vänner och kärlek. Det är fantastiskt, det trodde jag inte att jag skulle känna efter X. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag blev lämnad. Annars skulle jag fortsätta att inte må bra. 
Nu ska jag laga mat och ha mamma och pappa på middag.
Son ska hämtas först. 
 
 

Instagram

Hennes gilla är borta. Antingen så läser de här eller så kom hon på det.
 
Snart dags att köra son till jobbet och sedan träffa käraste.
Ha en bra dag! 
Det ska jag ha.
 

RSS 2.0