Midsommar och flera veckor kvar.

Jag har inte skrivit på länge och det beror på att jag är nästan klar med min bok. Jag kommer inte kunna skicka den till ett förlag nu eftersom den är så personlig. Den handlar ju om mitt liv. Min skrivlärare säger att jag absolut ska skicka in den men jag lämnar ut mig och de i min närhet så nej, inte nu. Ja, vad har hänt: X har förlovat sig. Men hindrade inte honom för att bråka dagen efter. Midsommar hade jag båda barnen på landet och vänner och släkt. Jag är tacksam för alla de i mitt liv! Nu jobbar jag några veckor till. Dotter åker utomlands med X. Son är hemma med mig. Ingen förändring mellan son och X. Detta är mitt liv nu. I morgon så ska jag träffa bästa. Har inte setts på en vecka.

Skolavslutning mm

Fint paket fick jag ❤️
Avritad blev jag också ❤️ Det är väldigt intensivt att jobba i skola innan avslutning. Mina fina studenter. Många tårar blev det. Blev hembjuden till en av mina elever på studenten och vilken mat! Så gott! Jag älskar plockmat och de hade gjort så mycket och så gott. Son hade skolavslutning och hade bestämt att han och kompisarna skulle vara i X stuga på kvällen. Jag litar på son och han gjorde mig inte besviken. Han är en fin son. Dotter var så söt i sin vita klänning. Mina finaste ❤️. Jag är så stolt över mina barn. Fina betyg också fast vi har haft ett helvetesår. Jag stiger ju i graderna nu på jobbet och det börjar på måndag. Ser fram mot de nya utmaningarna.

Kroppen sa ifrån

Ja, det gjorde den. Sömnbrist, stress och oro,berodde det på. Ganska säker på det
Jag föll, mådde illa, kräktes. Fruktansvärd huvudvärk. Grät och hade mig. 
Pratade med mamma, sluddrade nog lite, somnade. Sov 12 timmar, mådde bättre på morgonen och gick och jobbade. En kväll denna vecka var det studenmiddag för våra studenter. Vi hade gjort en fantastiskt sång tillägnad eleverna. God mat, men jag var inte på topp. 
Dagen efter hade vi fotboll, personal mot elever. 
Var helt färdig på kvällen. Bästa kom och pysslade om mig senare, helt underbart ❤️
 
 

RSS 2.0