Kan inte skriva om allt jag vill

Jag skrev ett argt inlägg men kan inte lägga ut det. Mina känslor tar över. Vill bara ösa ut all jävligt men det är inte rätt så jag får bara andas in genom näsan och ut genom munnen! 
Det här var ju en motivationsblogg från början. Jag skulle träna, äta rätt osv. Men livet kom mellan och det blev en ventilationsblogg som nu blivit en bok. Jag har ju en annan helt hemlig som jag skrev på när det var som värst och i och med boken så har jag läkt, jobbigt som attans att min bokmänniska har läst, korrigerat, gett feedback osv. En människa har jag blottat hela min själ för utan ljug. Ljuga är jag bra på för mina nära. Vill inte att de ska veta hela min skam, skuld och allt men det finns en människa som vet allt och den har min bok. Läskigt som sjutton! 

Röstat

Jag är kluven men har röstat. När jag gjorde test på en sida så blev jag hälften/ hälften. Tänk om det fanns ett parti som passade mig helt och hållet. Men inte. 
 
I oktober så ska jag gå och köra kangeroopass. 
man hoppar tydligen på styltor/ studsskor. 
I två timmar blir det och sedan är det middag och utgång. Det ska verkligen bli skoj. Jag kommer ju inte att orka. Har inte tränat mycket 😱
i morgon är det en ny jobbvecka och så får jag hem dotter. 

Rullar på i 520

Oj, det var längesen jag skrev något men livet har kommit i vägen. 
Jobbar så ofantligt mycket, hundar, barn mm
Träning, sjukdom har också hunnits med. 
Styrelsearbete nu så här i terminsstarten blev också mer än vad jag trodde. 
Känns som jag kör i 520 och ikväll så kommer bromsen. Det ska bli så skönt att det är helg! 

RSS 2.0