Gym på jobbet

 
 
 
Gymmet på jobbet och mina nya skor. I morgon är det dags igen.
I dag har son jobbat och jag har bara slappat, bakat lite.
En skön söndag.
 

Badrumsrenovering

 

Helg

I går blev vi förvisade från vardagsrummet. Son och gänget tittade på film. Ljudet var så högt så man kan tro att de har fel på hörseln :-) Var och varannan helg har jag ungdomsgård här hemma. Jag är väldigt glad över att jag har ett hus där barnen tycker om att vara med sina kompisar. 
I dag jobbar son och  jag och bästa har bara varit. Njutit av vädret. Ja, städat har vi ju gjort tyvärr. Byggdamm överallt. Snart är badrum2 klart! 
 
Jag har ju gym på jobbet och i torsdags körde vi ett stenhårt pass. Jag fullkomligt hatar utfall men körde hårt med det. Har nu ont! 
Snart ska jag hämta son och sedan kommer det folk på middag. Vi ska grilla och jag har gjort en marinad på chili, lime mm. hoppas att det blir gott. 

Min son

Min son mår inte så bra. Han håller så mycket inom sig men nu kom det fram. Han har ett stort stöd av sina kompisar. Det gör ont i hjärtat att inte räcka till. Jag har ju själv varit i min sorg men samtidigt försökt att vara en närvarande mamma.  Det känns som jag inte räckt till och uppenbart har jag ju inte det. 
Nu, nya tag! 
Jag mår ju bättre så nu vet jag om och nu ser jag honom på ett annat sätt. Vi har pratat mycket son och jag. 
 
Träningen går ju bättre och bättre också. Son och jag ska börja springa nu 2 dagar i veckan. 
På jobbet är det massor att göra också. Jag måste prioritera son just nu. Så det beslutet har jag tagit. Det känns bra. 

Sjukt barn igen!

Vad är detta? Barnen blir sjuka hela tiden. Nu är det dotters tur. Hon är hes och har ont i halsen. Son ska till skolan i morgon iallafall. 
I dag har vi bakat macroner med nutellasmörkräm. Igår hade jag min älskade vän hos mig. Hon är klok som en bok och det är så skönt med folk som känner en, som har varit med under alla dessa år, som stöttar men även kan säga när hon inte tycker som jag. Behöver ju höra det när man tycker synd om sig själv 😉
Yogan kanske jag måste ställa in beroende på hur dotter mår. Säga vad man vill om dotter och hennes utbrott på mig, när hon inte mår bra då är mamma bäst! 

Middag

Ikväll kommer min vän med familj på middag. Det var så längesen vi sågs. Hon har varit där för mig i allt detta helvete. Jag är så tacksam för att hon finns. 
Solen skiner och det är vår i luften. livet känns lättare att leva då. i morgon ska jag gå på mitt första yogapass. Alla säger att yoga ska vara bra så jag måste prova. 
Badrum 2 är på gång också. Det första blev helt otroligt fint. Badrum 2 kommer att bli lika fint. Bor dock i byggdamm. Det spelar ju ingen roll hur mycket jag städar. Det kommer bara mer och mer känns det som. 

Fredag igen

Fredag igen! Denna vecka har gått superfort. Har dottern som är i sin tonårsperiod. Ena minuten glad och andra så arg. Det tar fruktansvärt på mig. Det värsta är att hon är elak mot sin bror. Jag sms X och skrev att han måste stötta mig i det här med barnen. Det hoppas jag verkligen att han gör. Litar inte på det dock. Fick reda på att han hade lämnat dotter helt ensam hela förra helgen. Ingen vuxen var tillfrågad om tillsyn av dotter. Blir galen! Jag skiter fullkomligt i vad han gör men inte lämnar man en 13-åring ensam utan någon vuxen att kontakta? Jag vet att han tror att jag är intresserad av vad han gör. Men NEJ! Jag fick åka och hämta dotter efter en hockeymatch då X inte kunde lösa att hon kom hem. Återigen lyser hans ego igenom. 
 
I dag har jag ätit lunch med bästa och jag är så glad för det. Ikväll ska dotter på fest hos en kompis ( ja, båda föräldrar är hemma) senska jag vara med bästa och bara vara! 

Mycket

sjuk son, :-(
har så väldigt mycket att göra på jobbet. Har ingen tid för något. Skjutsa, hämta, lämna, laga mat, hundar barn och jobb. Men snart så ska jag och bästa i väg en natt. Det ska bli så kul! 
Det är jag värd!

Helg

Jag är förkyld igen. Skit. Fick reda på i dag att X har lämnat dotter ensam hela helgen. Han själv har varit i Sälen. Inte säga det till mig. Skrev ett argt sms till honom, han tror att jag är intresserad av honom och när ska han få in att han kan flytta, gifta sig mm. Jag BRYR mig inte om honom men att han lämnar en tonåring ens en hel helg utan att tala om det, det bryr jag mig om. Det finns inget mer att säga till en stor egoist som bara tänker på sig själv. Jag ger upp. 

Jag har fått ett kusinbarn!

Jag har fått en kusinbebis! Hon är så söt. 
 
I dag dag har jag varit på KBT. Ändra på tankarna, inte jämföra med X. Tro att det bara finns en som X. Alla är inte som X. Sluta vara rädd, sluta tro på X ord om mig. Sluta tro att X har rätt om mig och att bästa har fel. Tro att jag är värd det bästa och att jag är värd kärlek. 
Det är väldigt svårt när jag har X sombråkade med mig om en kavaj ( efter 2 år),X som anklagar mig för att förstört mellan son och X. 
Det är svårt att tänka om när jag får höra elaka saker. Men med KBT så kommer jag att lära mig att tänka nytt! 

Mardrömmar

De senaste nätterna har jag vaknat av mardrömmar. Fruktansvärda drömmar om X och barnen. Mina barn far illa när de är hos X och jag bara står passiv bredvid och låter allt hända. Jag vet att X aldrig skulle göra de illa så som i drömmen men det jag blir mest rädd för är min oförmåga att "rädda"
Det är väldigt skönt att vakna och veta att det är bara en dröm. 

Disco

dagen började på skitvis. Dotter fick utbrott, kom lite försent till jobbet. Väl där gick fm i rasande fart. På em var det disco i idrottshallen. Alla var där, det var så kul. Vi dansade, alla elever dansade. Långdans med rullstolar och gående, blinda, döva. Jag älskar mina elever! 
Kom hem till att pappa var här och lagade min tvättmaskin. Bästa pappa! 
Nu ska vi ut på långpromenad bästa och jag! 

Söndag

Kärlek, kärlek och åter kärlek. 
Familj, barn, hundar och bästa. Sol, vänner, promenader.
En son och dotter som jag älskar mest i hela världen!
 

Lång vecka

Jobbveckan har varit väldigt lång. Kändes som att det aldrig skulle bli fredag men det blev det ju såklart! 
I dag hade jag och specialpedagogerna ett möte om de nya eleverna som ska komma på praktik, in kommer min rektor och är med på mötet. Sen sa han: här sitter ni, eliten, kärntruppen på skolan. Det var ett sådant erkännande för all tid och jobb vi lägger ner. Vi är ju över 130 anställda så att höra kan jag leva på länge. 
Ett bra slut på denna vecka. 
Sen en bra sak till: badrummet är klart på övervåningen. Så himla fint. 
Nu ska jag sätta mig i soffan med bästa och

Namnändring

sista delen till att vara helt fri från X är namnet. 
Hans efternamn är nu borta! Frihetskänsla! 
Inget gemesamt längre. Beställt ett nytt körkort oxå. 
Ska fira i helgen med bästa! 

Onsdag

Idag kan vi använda badrummet! Ja, inte duschen men allt annat! Äntligen!
Dotter körde ett stenhårt Tabatapass med mig ikväll. Hon är stenhård, inget fusk här inte. 
Någon magövning där hon puttade ner benen mot golvet både åt sidan och rakt fram. Jag vet inte vad den heter. Jobbig var den iallafall. 
Så en framtida personlig tränare kanske? 

Jobbar

Är på jobbet nu. Ska snart äta. 
Badrummet är nästan klart nu! 
Det blir så fint. Dotter kom hem igår. Det känns så bra att ha båda hos mig. 
Mina barn är de som hjälpt mig att överleva när det var som mörkast. Jag hade dagar då jag på allvar övervägde att inte finnas på jorden. Sen som tur var hade jag barnen och min familj, vänner. X är verkligen inte värd min energi, han är inte värd något i mina ögon. Jag känner inget för honom, jag tycker synd om honom ( son vill ej träffas) mm. 
Det är en skön känsla! 

Helg

Ledig fredag. Jag och dotter har varit och handlat. Jag är så glad att jag får dottertid i pappaveckan. 
En vän har rekommenderat House of Cards så jag har nu sett alla avsnitt. Så bra var den. 
Jag och son har haft kvalitetstid mellan hans arbetspass. Jag och bästa har städat min bil, fick lite skäll. 
Har varit på kalas oxå där kusinen ska få barn vilken dag som helst. Jag får snart en bebis att pussa på. Nu när mina barn är så stora så ska det bli roligt att få låna en bebis igen. NEJ! Inga fler barn här. Jag är nöjd med de jag har.  Det är jobbigt att vara ensamstående mamma till son och halvtidsmamma till dottern. Tyvärr ingen förbättring på pappa/ son fronten. Jag kan inte förstå pappans prio. Men det får jag leva med. 
Nu väntar bästa på mig....

RSS 2.0