Kaos

X har flippat ur helt nu. En helt galen period för oss. Ingen kontakt ska han ha men hör ändå av sig. Bråkar med alla i sin närhet. Men skyller absolut allt på mig. Precis allt även son får sin del av den förbannade kakan. Alla säger runt mig att jag inte ska lyssna på hans elakheter men det är svårt när vi har barn ihop. Viktmässigt så kommer jag snart nog att försvinna.... Träningsmässigt: vi har fått ett gym på jobbet. En vibratorbräda som är så jobbig. Igår sprang jag 1,5km med en elev i rullstol. Eleven väger över 100kg och jag sprang och puttade. Har så ont i axlar, armar, ben. Ett riktigt träningspass. Vi var de första som tävlade med rullstolar i Lidingöloppet. Jag och min elev kom 8 av 45!

Söndag

Har haft en så bra helg!
Bästa vän var här och vi tog en långpromenad med hundarna, drack rose, åt god mat och bara var. Det var så mysigt med alla till frukost i morse.
Jag har varit på fotbollsmatch, de vann med 3-1!
Varmt och skönt väder. X har bara hört av sig en gång oxå. Var ganska skönt att skriva åt honom att han ska tänka på vad han kallar mig (fula ord) och nu vill han ha hjälp med saker av mig. Jag avslutade med -tänk dig för!
I morgon är det hatdagen. Dotter ska till pappa och liksom hundarna till honom med.
Onsdag börjar mitt crossfitspass. Hur ska jag orka????


Bättre

Det blir bättre och bättre dag för dag. Idag kommer min bästa med barn och vi ska bara umgås. Barnen har varit sjuka hela veckan och jag har jobbat. Det är mycket att göra på jobbet men det är bara bra för mig. X hör av sig om pengar, skatt och son mm fast vi ej ska ha kontakt. Jag mår så bra över att ej ha kontakt med honom.
Jag vaknar upp på morgonen och känner att det här blir en bra dag. Det är tack vare mina fina vänner, mina barn och min familj.


RSS 2.0