Ledig dag

Ledig idag. Sov länge för att vara mig. Skilsmässan har ju gett mig sömnproblem eller rättar sagt X. Son och jag har köpt skor och ätit lunch medan dotter tränade mindre barn i fotboll. I morgon ska vi till kyrkogården och sätta ljus. Jag fick ett dödsbud idag och det var inte en nära men när till min nära. 😞 Jag fick mig en skopa av X idag med. När hans argument tryter så kommer de mest elaka saker ur honom. Han borde söka hjälp. Son vill inte ha med honom att göra och tyvärr så måste jag ha med honom att göra då vi har barn ihop. Jag hoppas så att spådomen är sann.

Att skriva en bok

Det går sakta men säkert framåt. Skrivkursen ger mig så mycket. Det är svårt att skriva om sitt liv men befriande på ett sätt. Jag var och spådde mig och mycket stämde. Jag hade satt på mig stenansiktet för jag är väldigt lätt att läsa av har jag hört. Hon sa saker som hon inte kan veta. Det kommer att hända bra saker för mig fast inte förs efter jul. 😉 Om det stämmer så kommer jag bli väldigt glad. Jag är ledig i morgon och ska bara ta det lugnt. Känns som att jag jobbar jämt. Jag är bjuden på fest och vi tjejer ska gå ut och en resa är inplanerad så i november kommer det att vara fullt upp av trevligheter!

Hundar och spådom

De är mina ❤️ Jag kommer ut, de finns alltid. De blir alltid glada att se en. De älskar oss villkorslöst. Börjar känna mig förkyld men om jag inte låssas om det så försvinner det va? På söndag ska jag gå och spå mig. Det ska bli spännande. Varför jag gör det är nämligen att en i min närhet hade varit där och halva tiden av timmen hade spå pratat om mitt liv. Därför måste jag ju gå dit för att veta hur den kan veta så mycket om mig.

Gym

Idag har jag gymmat på jobbet. Rodd, crosstrainern och mage. Det var längesen. Jag har lite ont nu. Jag mår inte så bra just nu. Mycket som snurrar i huvudet. Ibland känns det som att jag håller på att bli tokig. Jag får höra så mycket elakheter så ibland tror jag på det fast jag innerst inne vet att jag inte är så. Det tar på mina krafter.

Vänner

Jag är så otroligt tacksam att jag har de i mitt liv. De är guld värda och jag skulle offra mitt liv för de. Om jag skulle tro på allt som X säger så skulle inga vilja vara med mig men mina vänner drar upp mig ur det mörka hålet som X gräver till mig. Jag älskar de så mycket för att de gör det.

Skrivkursen

Ja, jag går ju på den. Den är helt fantastisk. Mycket trevliga människor och så lär jag mig så mycket. Det är på distans så vi "träffas" en gång i veckan med chatt och sen så kan man läsa de andras texter och få feedback på sina egna. Jag har lagt ut min personliga början på mitt liv. Är lite spänd på vad de andra ska säga. Kanske det blir en bok tillslut. X är som vanligt. Inget nytt där tyvärr. Sitter nu i bilen för att vänta på son som har fått jobb. Son vill fortfarande inte träffa X. Så inget nytt där heller. Jag har haft en fin solig helg med vänner och mycket kärlek. Jag ska nog gå och spå mig. Min mamma hade varit där och hälften av tiden hade spåtanten pratat om mig och X. Vet inte om jag tror på sånt men måste nog testa.

Helg igen

Nu är det redan helg igen. Veckan som gått har varit relativt lugn från X. Han har rest bort. Jag och barnen har haft en bra vecka. På jobbet har jag fått ökat ansvar och nu stiger jag i graderna :-) Jag njuter av varje lugn stund och är tacksam för det jag har. Gymmet på jobbet är ju så grymt. En halvtimme till 45 min kör vi. Ont i kroppen på ett bra sätt. Trevlig helg!

RSS 2.0