3 bra saker!

 
Min nya crush!
Favoritmat.
Träning i solen!

Det är mycket nu

Snart är det skolavslutning och det är mycket att göra på jobbet. Jag har och kommer få med ansvar, högre tjänst i höst, mer att göra. Jag har aldrig jobbat så här mycket. Har ju jobbat deltid när barnen var mindre och gick upp på heltid när jag skilde mig. Vi räknade ut att jag jobbar mer än 100% nu och är glad, stressad mellan år men så tacksam att i min misär, när jag mådde som sämst så trodde mitt jobb på mig. Mina fantastiska arbetskamrater som tröstade, sa åt mig, gav goda råd och bara fanns där. 
Där jag jobbar har vi ett spann mellan 21-65 år, både killar och tjejer. Jag säger ofta till dem och mina vänner hur mycket de har betytt för mig de senaste 2 åren och fortfarande betyder. 
Jag har även varit stressad över son. Min fina son som har jobbigt nu. Jobbigt med sin pappa, jobbigt med sig själv, han är ju tonåring med vad allt det innebär, herregud! Utbrott, vill inte prata med mamma, kompisarna är många som tur var. Bra ungdomar är det också. Det är jag väldigt glad över. 
Dotter och min relation är mycket bättre, hon är inte lika arg på mig. Jag märker skillnad när hon är hos pappa, mycket argare på mig då via sms. Men när hon är hos mig så bråkar vi inte lika mycket som förut. Med bästa går det bra, eller nu har mycket av mitt fokus handlat om jobbet och framför allt son! Jag tar dagen som den kommer. 
Det här blev ett långt inlägg.

Bloggar

Har just läst en massa bloggar. Bloggar om skilsmässor, otrohet osv. Läser och blir så berörd. Det har nu gått snart 2 år sen jag sa att han fick flytta efter en sommar i kaos. Kaos för att han "troligen" var med henne, kaos för att jag grät varje dag, flera gånger om dagen. Förstod att det var så men ville inte förstå! Tröstade barnen för att de var lika ledsna som jag för att han inte kom. 
Men jag kan säga: det blir bättre! 
Jag har lämnat det hemska bakom mig, köpte mitt egna hus, lärde mig att ta hand om mig själv, lärde mig att jag är värd något. Lärde mig att jag har fantastiska människor runt om mig. Fick fina vänner genom min förra blogg. Träffar vänner och gör roliga saker, tittar på vilket tvprogram jag vill, äter mat som vi gillar osv. 
Det är inte 100 ännu men det kommer det att bli! 

Längesen

Ja, mycket händer nu. 
Jag jobbar och jobbar, terapi, vänner, familj, bästa!
Jag har sålt min vigselring. Jag skulle leta efter ett halsband och där låg den. Så jag bestämde mig, säljas ska den. Jag trodde att det skulle kännas konstigt men det var en lättnad. Jag har ju även tagit bort hans efternamn. Skönt! 
Vad har hänt mer: son och X, ingen förändring😔
Jobb: mycket
kärlek: bästa
fester och middag: många nu framöver. 
Psyket: mycket bättre
vänner: många

Samtal med X

I dag hade jag samtal med X. Ett bra, för första gången nästan ett bra samtal. 
Sedan ett samtal med bästa på det. ❤️

Ryggen

Jag är trött i ryggen. I morgon ska jag få massage. Hoppas att det släpper då. 
Jag är inne i en period då jag inte kan sova. Jag vet att det beror på son och X. Deras bråk, son mår dåligt. Jag fullkomligt hatar det! Hur ska jag göra för att hjälpa son? 
Det är mycket roliga saker som händer nu. Fester, grillpartyn mm. Sådant som vi aldrig gjorde. Det gör mig ledsen när jag tänker på vilket liv jag levde. Levde för barnen och X. Gjorde inget för mig själv ( X var ju aldrig hemma, så det var ju inte självvalt)
Men nu, så roligt!  

Söndagen

Den har gått i fotbollens tecken. Svinigt kallt, hagel, regn, snö och sol på ca 2 timmar. Denna helg har varit en depphelg. Jag avskyr dessa dager. Nå, nu är det Emmy vecka och deppet ska bort! 

Trött

Jag är så fruktansvärt trött. Sover igenom helgerna. Är trött psykisk och fysiskt. Nu när jag mår bra, har avancerat på jobbet, har barn och hundarna då är jag trött. Det kanske är allt jag gått igenom som kommer nu. Son har börjat vara ute nu, dotter har kompisar hela tiden. Jag har all tid i världen att göra saker, umgås med bästa, vara med mina fina, då är jag så trött istället. Känns inte så kul. 
 

Rensa tankarna

Gick ut på långpromenad med bästa. Fick klarhet och ljusa tankar istället. Barnen är ute med kompisar och jag är sååå trött. Har ljud på mobilen så jag kan höra om de ringer. vi har somnat i soffan men väcktes av att det var liv utanför. Jag ska se något avsnitt på Homeland om jag orkar ...

Hur kan man?

Ja, jag undrar hur man är funtad. Inte som vi andra. Jag måste tro på karma. Jag bara måste....

RSS 2.0