Helt makalöst

X tjej gillar ett foto på min instagram. Misstag? Ja! Nu vet jag att hon snokar. Om det var ett kort på dotter som hon känner så kanske jag skulle förstå men detta är på mina kusiner. Får se hur länge det tar innan hon fattar vad hon har gjort? Skrattretande i allafall. Jag ser inte vad varken X eller tjej gör då jag ej är intresserad överhuvudtaget längre. Jag är likgiltig för X. Han är pappa till mina fina barn och det kommer jag alltid vara tacksam för men vad gällande X som person så är han bara likgiltig för mig. Bryr mig ej om honom som person. Nu till något trevlig: Jag har varit hemma hos bästa i dag. Mycket vänner och skratt. I love you ❤️ Son är hemma och tagit hand om hundarna. Så skönt att ha son som hjälper till så mamma kan ha ett socialt liv! 😉

Nya badrum!

Det gick! Jag fick lån och nu ska badrummen göras om. Jag är så glad! Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu. Bra saker, positiva saker!

Ny dator

Min har gått sönder. Så bästa köpte en ny till mig. Tack!

Helg

Sen söndagkväll. Har haft en bra helg. I fredags så fick jag mer ansvar, mer lön och roliga arbetsuppgifter! Jag är så glad! Självkänslan klättrade flera steg uppåt. Jag har mått så dåligt men mitt jobb har alltid stöttat mig, lyft upp mig och nu fick jag detta. Så glad!

Bra besked

I dag fick jag ett bra besked ang jobb! Håll tummarna för mig att allt faller på plats... Jag hoppas så.

Bättre dag som tur var

En bättre dag blev det i dag. Jag har så mycket att göra på jobbet och nu är dotter hemma. Son och X träffas inte fortfarande och jag hamna i mellan. Båda tycker att jag står på den andras sida och hur jag än gör så blir det fel. Jag tror att det här inte kommer att lösas. Kanske när son blir vuxen. Det är en sorg hos mig men X har ju valt sin nya före son. Nu efter mer än ett år kommer X på att han har en son. Jag önskar att hon var en person som ger X utrymme att träffa son men hon är ju hos X jämt så...... Son vägrar ju att träffa X och henne. Han är 17 år. Jag har läst på om umgänge osv. Det är barnen som bestämmer medan föräldrarna gör allt för att barnet ska ha kontakt med båda. Det gör jag. Hela tiden men det är svårt när X inte prioriterar son och favoriserar dotter. Träning: Har träningsvärk i dag för innebandyn i söndagskväll. Plankan och benböj gjorde jag ikväll. I morgon är det öppet hus så jag jobbar sent.

Skit

Jävla skitdag! I morse så föll en av mina arbetskamrater ihop. Han har haft en hjärtattack och nu fick han troligen en igen. Jag skulle ringa efter ambulans men visste inte numret. 112 skrek min andra kollega till mig. Sen kom alla mina kunskaper fram från det att jag jobbade på sjukhus. Framstupat sidoläge, fria luftvägar, kolla puls och andning. Ambulansen kom och han fick vård. Jag gillar honom så mycket och önskar att han blir bra snart. Sen kom nästa skit, en elev som jag har jobbat med mycket ska byta skola. Skit! Ikväll kom smällen..... Det finns en person som lägger sig i allt mellan X och mig. Hon tog sig friheter ikväll som blev helt galna. Blä. Bråk och tårar när jag frågade henne vad hon håller på med. Så trött blir jag. Så nu är gnället slut. Det är en ny dag i morgon.

Innebandy

Jaha, nu kom dagen. I kväll är det match. Hur ska detta gå? Jag kan inga regler, är inte tränad, har ingen klubbteknik men jag kan stå i vägen!

Utkast: Jan. 19, 2014


Fredag

Snö och kallt. Ingen hit om jag får tycka. Jobbat i två dagar och haft så sjukt mycket att göra. Det blir aldrig lugnt. Jag tycker att mina elever och kollegor är de bästa. Men det är så mycket lagar och paragrafer, skriva, hirariki i skolans värld tyvärr. Jag har fått en väska av min snälla. Blev så glad. Du behöver uppmuntras... Lite tjafs med X måste det ju vara såklart. Sa till X att jag inte ville prata med honom och la på luren. Klart! Behöver inte lyssna, frihet! Som en annan skrev på sin blogg: kan inte länka, vet inte hur man gör. Hon tycker synd om hans nya och tänk, det gör jag med. Tycker synd om henne när han visar sitt rätta jag. Skönt att slippa hans humörsvängningar. Elaka ord. I morgon jobbar son och jag ska vara med min vän!

Jobbat

Var tillbaka idag. Jag älskar verkligen mitt jobb 😃 Son och jag går igenom en kokbok varje middag nu. Alltså lagar recepten därifrån. I dag blir det pappadelle med vitlök och parmesan. Jag skulle ha tränat innebandy i dag men är fortfarande förkyld så jag hoppar över det.

Segt

Förkylningen sitter i. Men i morse fick jag mina hundar igen. Lycka! Jag har haft badrumsmänniskor här för att få offerter. Mina badrum.... Usch, ska visa bilder på det. Har nog hittat en nu. Så roligt att titta på kakel och inredning. Nu ska jag ligga i soffan och se på tv.

Sjuk

Den fick mig. Jäkla förkylning. Ligger bara i soffan och kan inte göra något. Jag har fortfarande träningsvärk i armarna. Hur är det möjligt? Jag hoppas på att bli bättre tills i morgon.

Träningsvärken

Den är vidrig. Kan inte gå, kan inte sätta mig, ställa mig upp. Ont i armar och i hela kroppen. Men nu jäklar, träning, träning och träning...

Tabata

Fy, vad det var jobbigt! Helt färdig i benen. Det kommer att bli svårt att gå i morgon. Känns skönt nu. Nu drar träningen i gång på allvar. Innebandyn börjar ju nu oxå.

17 år

Nu är han det! Vi har haft släkt och vänner här. Första gången släkten var i vårt nya hus. Tänk vad glad jag är att ha dem i mitt liv. Tacksam och glad! Bakat tårta, bullar, kakor. Städat hela huset. Lagat middag till 8 pers. Haft ca 20 st här idag. Helt slut nu. Ska göra mina 25 squats och sedan ska jag titta på tv och i morgon ska jag jobba igen. Jag gillar mitt jobb jättemycket så det ska bli kul att börja.

Tänkvärt

http://familjeterapeuten.se/2012/03/26/valj-inte-bort-dina-barn/

Äntligen!

Vi kom överens om fjällhuset. Efter mycket hot från X men jag gav mig inte. Det är ju inte jag som vill ha det. Är så stolt över mig. Växte några cm... 100 benböj går så där. Jag hittade ett tips på en app hos overenskommelsen.blogg.se Så nu tog jag an utmaningen 25 st i 25 dagar.

Sluta?

Jag och X rök ihop igen. Han gör mig så arg. Blir tokig..... Har varit på fotbollscup i dag. Det hick inte så bra tyvärr men kul att titta på match. Mamma bjöd på middag och hela min familj var där. I morgon ska jag handla presenter och tårta för på måndag har jag varit mamma i 17 år till den finaste son!

Dagar

Dagarna går och jag vaknar upp med en slags känsla av lycka. Lycka att jag har bra och fina människor i mitt liv. Finaste barnen och kärlek. Ville bara skriva det. Jag är med i en utmaning: 100 squats i 100 dagar. Tjohej, helt galet. Började den 1/1. Se om jag orkar 3 månader.....

Ta tillbaka

Jag tog tillbaka Uppsala och restaurangen. Förra året kom X med och det var fruktansvärt. Han satt och tittade på matchen, han åt vid mitt bord. Men jag TOG tillbaka det i år. Det känns inget. Det känns bara bra nu. Jag fick precis ett sms från X där han skriver att han vill ha tag i sonen. Jaha..... Jag hälsade son det. Son har kompisar här, de tittar på film. Jag tror att de är döva så högt har de. Dotter spelar in något på sin telefon. Igår hjälpte hon mig med instagram och få fick jag höra att jag inte kan ta kort, har fula ramar och kan inte sätta musik till filmen, taggar fel osv fast hon skrattade så åt att jag är så gammal! JAG, gammal..... NEJ! 😉😉😉

Torsdag

Sitter nu och tittar på innebandy i Uppsala. Jag och min vän, dotter och hennes vän. Ett trevligt torsdagsnöje. Ska åka hem ikväll. Jag känner att 2014 är ett bra år. I morgon ska julen städas ut och på måndag fyller son 17 år. Fest hela dagen! X ringde idag. Varför? Skulle höra om sons presenter. Var väldigt kort i tonen och det känns bra. Ätit god mat i Uppsala med bra vänner. Snart åker vi hem.

2014

Nytt år. Nya möjligheter. * göra mera saker ( sådant som jag inte kan som tex sticka) * inte säga nej till allt ( som tex AW) * träna mer * kärlek * ta hand om mig och de närmaste * försöka släppa det gamla helt ( OSB jobba på det) * gå i terapi * BLI HEL! Det är mina mål!

RSS 2.0