Sommar på landet

Vi bara är, inga måsten, bara sol och bad.  Vi har varit på skärgårdskrogar, på tripp till Åland. Dotter har fått ut kompisar hit nu 2 nätter. De skrattar mest hela tiden. Det är bra för mammahjärtat. 
Vi hade ett åskoväder här på morgonen så det dånade i alla hus men det blev lika varmt igen under dagen. Lite bättre luft dock. 
 
Nästa vecka har jag semester och sedan börjar rutinerna igen. 
 

Värme

 
Vilken tur att jag har landet när det är så här varmt. Vi bor på bryggan, i vattnet. I dag kom min vän hit, vi har varit på skärgårdskrog hela tjocka familjen, badat, fikat. Det är typ vad jag gör på dagarna nu. 

Sol och shopping

 
I dag var vi och shoppade, jag och dotter. Varmt var det. Hon hittade massor såklart och jag inget. 
Sedan har jag legat på bryggan och läst. Ett vattenkrig blev det efter maten. Son började och det är ju så kul. 
Alla var dyblöta. I morgon ska det ju bli ännu varmare så det blir brygga och båt i morgon!
 

Söndag och landet igen.

 
Nu är vi här igen. Dotter och son! Livet är allt bra. 
 

Hemma över helgen

Vi åkte hem i fredags. Son skulle köpa en ny dator och nu sitter jag och väntar på att dotter ska komma. Äntligen kommer hon till mig och i morgon bär det av till landet för semester. Det ska ju bli 30 grader och vi ska sola, bada, åka båt. 
Jag älskar att vara på landet, förut gillade jag inte att vara där med alla krav som X hade. Inget X, inga krav. 👍
Det var som min vän sa (hon har gått igenom liknade) - var glad över att du inte är med i hans film mer. Ja! Det är jag. 
Jag har mina dalar fortfarande, väldigt svårt att lita på att människor VERKLIGEN gillar mig och vill vara med mig, älskar mig. Att de inte ger upp fast jag är svår. Det är jag så tacksam över. 

Lata dagar

Det har vi. Sol och varma vindar. Grillad mat och barn. 
Jag ska hämta dotter på lördag och vi åker tillbaka på söndag till landet. Då har jag båda barnen äntligen! 
i morgon ska jag träffa bästa en kväll. Bara en kväll sedan är det barnveckor och jag ska bara vara med dem. Sola, åka båt, äta på skärgårdsrestauranger. 
Son har valt även denna sommar att inte tillbringa några dagar med X. 
Jag umgås med mina systrar, min släkt. Det är ljuvligt att slippa pressen som jag har haft i alla dessa år. Nu tar vi dagen som den kommer, ingen som tycker illa om de jag tycker om, inget bråk om skitsaker. Jag är väldigt tacksam för att jag slipper allt detta. 
 Det här är en väldigt bra bok. 
 

SEMESTER

 Nu är den här!
Började med att få rå om min dotter ett par timmar. Hon kom hem i natt och ska i väg på söndag igen. 
Sedan ska vi vara tillsammans i 4 veckor. 
I morgon åker vi till landet. Som jag har längtat dit. Hela min släkt är där och bu ska vi bara umgås och jag ska vila ut. 
Jag fick ett sms av min kollega där det stod: du är så värd semester. Tack för att du alltid bryr dig fast du har det så med X. 
Jag blev så glad och rörd. Tack! 
Som sagt: SEMESTER!!!

1 ynka dag kvar!

 
Sista dagen i morgon! Helt otroligt skönt. 
 
Bästa och jag ska på promenad snart och Son är iväg. Dotter kommer hem till Sverige igen. Nu är semestern bara 20 timmar bort....

Jobb

Jobbar med mina bästa kollegor. Ja, de jobbar ju med ungdomarna och jag sitter med schemor, siffror osv. I dag kom de med fika, ballerinakakor. Min last är just ballerinakakor. 
De är bäst! 
Min hjärna har redan gått på semester, kan inte räkna ut det enklaste, skriver fel, suddar, får göra om.....
Man ska inte jobba när solen lyser, jag ska vara på landet, bada, åka båt och äta melon. Dricka rosé. 
Det ska man göra men jag jobbar bara 2 dagar till sen ska jag göra allt det där! ❤️❤️

Nedräkningen fortsätter

 
Aldrig har jag väl längtat så mycket till semestern. Sommaren för två år sedan var inte X med oss ( hade annat att göra tydligen) 😉
Året där på var min första som ensam och fick dotter bara 1 vecka. Den här semestern är min första fylld med bästa, barn och vänner, landet och familj. Det kommer att bli en fin semester ❤️

1 vecka kvar

Jag blir så avundsjuk på alla semesterbilder. Jag vill också ha semester men sista veckan nu. Ville ju ha tidigare men X bestämde att han skulle ha dotter just de här två veckorna. De är utomlands så jag vägrar att det blev som förra sommaren då jag bara hade henne 1 vecka. Son är ju med mig, vägrar att träffa sin pappa. Det är ju bara ett halvår kvar sen är han 18. Roliga saker: rosékvällar med vänner, kärlek med bästa och snart, snart semester.

RSS 2.0