Påskdagsmorgon

Igår fick jag hjälp med att renas köket. Det går undan nu. Jag längtar till att jag ska flytta. Vill bara härifrån. Jag ser det som ett nytt bättre kapitel i mitt liv. Jag hade lovat mig själv att inte hata men vad svårt det är.
Jag träffade ett par som jag känner ytligt och de undrade om jag hade hittat något nytt hus och det har jag ju! Vi pratade om det och då slog det mig att min otur har vänt...
Jag sålde mitt hus på två veckor och köpte mitt nya på två dagar. Jag vågar knappt tro det. Är det sant? Går livet min väg? Är jag värd det här?
Jag får höra från X det ena med det andra elaka saker men jag väljer tro att bra saker kan hända mig också.
I morgon ska vi till fjällen igen. Då blir det träning. Träningen får ligga på is ett tag nu pga packning med löprundor hinner jag med.


Långfredag

Idag har jag rensat. Allt är nere från vinden, allt har gåtts igenom i garaget. Mycket som ska kastas och mycket som ska ges bort. X har massor av saker som han får hämta när jag kommer hem från fjällen.

Jag är så glad: nytt liv, nytt hus!
Äntligen så kommer jag bort fån allt ont och får starta om.


Påsklov

Nu har vi påsklov.
Jag ska till fjällen igen nu på måndag. Dotter och 6 kompisar plus min fina vän ska upp. Vi ska åka skidor, bada och ha det kul. Det är tredje året vi gör det här.
I morgon börjar rensning av huset. Vid 11-tiden kommer min syster,mamma och vän hit. Vi börjar på vinden och betar oss nedåt. Det är mycket saker.
X har åkt till fjällen och vi är osams igen. Nu ska vi bara ha kontakt via mail hoppas jag. Jag är så arg på X. Det ska bli så skönt att flytta till eget och gå vidare. Nu får X bråka med sin nya istället för mig. Jag vill bara vara ifred nu.

Jag ser fram mot att inreda, välja möbler som jag vill ha. Göra som jag vill utan X inblandning.
Glad skärtorsdag!


Köpt hus!!!!!!

Jag köpte det!!!!
Så lycklig!!!


´Hus, bråk och fest

Ja, så har min dag varit. X och jag bara tjafsar om allt. Så tröttsamt. Jag var och tittade på huset med barnen och de gillade det :-) Pratade med mäklaren och det är en annan som är intresserad så vi ska höras i morgon. Jag har lagt bud nu så jag får vänta och se. Håll alla tummar för mig nu!

Inbjudan till fest!

Nu har jag skickat ut den!
Nu ska här firas ordentligt. Man fyller ju bara jämt vart 10:de år ;-)


Hus

I morse var jag och tittade på ett hus. Jag tyckte om det huset och vill bo där. I morgon ska barnen se huset och jag hoppas att de gillar det. Det är min tur att det går min väg nu. Jag vill vara glad och vara lycklig. Jag är gladare och känner lycka ibland men jag vill ha mer. Nog om detta nu. Åka skidor tar på kroppen, jag har ont i vaderna. I morgon blir det ett pass igen. Jag vill att det ska bli vår nu så jag kan springa i skogen. Jag bara halkar runt och springa är förenat med livsfara. Jag såg att Stadium reade ut löparbyxor så i morgon blir det att gå dit.

Hemma

Nu har vi kommit hem! Skidor, sol och skratt! LOVE
>

Skiddag

Jag åkte skidor som Stenmark. Jag är så glad och får energi. Jag behöver energi, snart ska vi sätta på oss skidorna och ut i strålande sol.


Sol, skidor och bra sällskap!

Det kan inte bli bättre. Ibland är livet lätt att leva. Jag har inte så många bra dagar så jag njuter nu och när det är mörkt så ska jag tänka på den här dagen.


Framme

Efter en lååååång resa så är vi framme.
Inte en sak är bortplockad här. Det trodde jag att X skulle göra. Städa bort mig men där hade jag fel.
Det känns konstigt att vara här. Det känns inte som mitt hus samtidigt så är det ju det. Jag trodde att jag skulle komma upp till X och hans nyas hus.
I morgon ska vi åka skidor och nu har bästa och jag tagit ett glas vin. Jag är så glad att jag har bästa.


Åker snart

Sitter på jobbet. Jag tar ledigt efter lunch, hann inte packa igår för allt tjafs.
Så hem och packa och sedan bär det av. Skidor, kallt, snö och fina människor.
Snart kommer vi!


Tjafs

Jag hatar det.
Nu har jag fått hem hundar och barn så nu är det bättre.
På torsdag åker vi! Det ska bli så skönt att bara umgås med människor jag gillar.
Jag ska åka utför och på längden.


Ont i halsen

Jag känner att jag inte är hundra. Jag körde burpees och plankan men det var segt. Jag har fortfarande ont i fötterna efter höga klackar i lördags.
Jag har ett så roligt jobb. I dag träffade jag MMA Europamästaren Papi Abedi. Han var och tränade mina elever. Vilket 6-pack han hade.......


Norrsken

Jag har aldrig sett ett. Men när jag var ute på promenad så fick jag se det. Först så fattde jag inte att det var ett norrsken men sen blev jag så lycklig. Stjärnfall och Norrsken på sammá vecka. Jag har bestämt att det betyder lycka och tur :-)

Planering inför 40

Jag håller på att planerar.
Snart är det dags att fylla 40. Känns sådär.......
Vad ska jag ha för mat? Hur många kommer? Det vet jag nästan nu. Ca 60-70 pers. Helt otroligt!
Kom gärna med förslag på god mat,
Idag har jag varit slö men jag tog en PW nu på kvällen och körde utfall i backe. Attans, det är inte skönt. Plankan gjorde jag också men den gick sådär idag.
I morgon är det träning igen, sen på torsdag drar vi till fjälls. Skidor, sol och afterski!


Ont i fötter, ont i huvud men glad i själen

Jag hade så roligt igår. Festen var så kul, god mat, fina människor och nya vänner. Det var ju som sagt glamourtema och vissa kom i balklänningar. Jag var inte så glamourig, hade en svart klänning och väldigt höga klackar. Goda drinkar var det också och det får jag lida för idag :-) Vi har varit iväg och tittat på hus idag igen, jag gillade det. Ganska mycket renovering men charmigt. Nu ska jag vila en stund och ikväll blir det nog pizza, bakfyllemat :-)

Jag vill ha vår

Det är så halt i skogen. Jag kunde inte springa på vissa ställen. Hundarna hade också svårt att springa, inte den lilla i och för sig. Jag ska snart på innebandy med dotter. Sen hem och sen fest!!!!
Ha en bra lördag!


I morgon är det fest!

40-års glamourfest!
Det ska bli så kul.
Ny klänning, nya smycken och jag behöver ha kul!


Önskan om frid

Jag vill ha frid i själen. Jag vill må bra, en dag så ska jag le åt minnet av hela den här krisen.


Stjärnfall

När jag var på väg hem från styrelsemötet så såg jag ett stjärnfall!
Åh, vad jag önskade saker.........
Håll tummarna att de slår in!


Bara en dålig dag

Det har jag idag.
Skit oxå


Inget hus

Det blev inget hus. Taket var inte bra och några andra la för mycket pengar.
Men då fick jag de här av mina fina:

😔 men då kommer det något bättre!! 😍
Kraaaaam 💚💜💙

Vad trist ! Men då var det inte meningen ❤❤❤

Nu ska jag på långpromenad med min fina.

Vad jag är glad att jag har dem!


Hus, plankan mm

Mäklaren ringde och det är något fel på taket. Jag ska prata med besiktningsmannen i morgon för att höra mer. Jag vill så gärna ha det huset.
Hoppas att det inte är så farligt med taket.
Träningen gick så bra. Jag maxade plankan, 2,45 vanlig planka, 2 min på varje sidoplankan * 4
Så stark kände jag mig men helt slut efteråt. Jag vill att det aka bli vår så jag kan ut i skogen och springa. Just nu är det så halt.
Våren kom tack!!!!!


Pass

Ikväll är det dags igen.
Jag ska maxa plankan. Jag mår bättre idag. I går var vi och tittade på hus. Jag vill så gärna ha det men det var ett par innan och tittade så vi får se vad de bjuder. Det var perfekt för oss. Så håll tummarna.


Ångest

Det var längesen nu som jag hade ångest men ikväll slog den till.
Jag skrev till mina fina:

Säg något bra. Jag har ångestattack

Svaren jag fick var:
Vännen! Troligtvis inför imorgon, men allt kommer gå bra. Du är värd mer än allt skit och har trumfen på din sida! Ska du må dåligt ska det vara pga dig. Inte pga någon annan! Du är bäst!! ❤❤❤

Imorgon ska du titta på hus och när ni sen flyttat börjar ditt liv om på ett kanonsätt ! ❤

Älskling glöm inte du är bäst som du är❤❤

Kram!!! Ring om du vill!!

Hej vännen, hade glömt min telefon hemma! Leee när det känns tungt, andas och känn hur stolt du är över att vara Du!! ❤❤❤❤❤

Så fina ord! Jag andades igenom attacken och sen hade jag och dotter en bra kväll med skratt och bus. Jag älskar mina barn så mycket!


Lördag

Lördagen började med en löprunda/ PW i skogen. Jag och hundarna halkade omkring. Halt som attan på vissa ställen. Sen var det dags för dotterns innebandymatch. Det blev lika i resultat mot ett bra lag så alla var nöjda och glada. Nu sitter jag och väntar på son som har varit inne i stan. 
Idag har jag en dålig dag med ältande, hat och annat skit. Jag avskyr dessa dagar. 

Vänner

Jag är så tacksam över mina vänner. Nu efter allt det här så har jag kvar så fina vänner.
X var min bästa vän ( trodde jag) han försvann, han var min älskade, mitt allt och min bästa vän. Han svek mig, fysiskt, känslomässigt. När han gjorde det så ställde vännerna upp. Mina systrar och min familj och min släkt fanns också där hela tiden.
Jag älskar dem av hela mitt hjärta och är så oändligt tacksam över att jag har dem. Utan de hade jag gått under, de drog upp mig ur det svarta hålet, såg till att jag åt, jobbade, tog hand om hundarna, barn osv.
Jag får älta, gråta, hata, vara glad hos dem.
De kom och fixade huset innan visning när jag satt och inte gjorde något, det var för jobbigt känslomässigt. De fixar dejter och de BRYR sig om mig.
Jag önskar alla att de hade sådana vänner som jag har.


Ändrad träning

Det blir zumba istället.
Snart dags.
Träningsvärk sen igår men på det igen!


Inte överviktig och fet längre

Hittade en app


Bodypump och maxad planka

Jag körde stenhårt. Jag la på mer vikter och ben och armar skakade. Jag saknar cross challenge. Det passet passar mig bättre.
I morgon kör jag ett cirkelpass.
Jag maxade tiden på plankan idag. Jag är så stolt!
Vikten går ner och musklerna upp!
 

Onsdagsmorgon

Igår fyllde min pappa år så vi var hos min syster och åt tårta. Jag åt en lite bit bara, gillar inte tårta. Ikväll blir det bodypump igen. I morgon blir det cirkelträning. Jag har inte hittat något nytt hus ännu, har inte börjat rensa. Det är mitt måste: rensa. På 13 år så blir det en massa saker. Mycket som ska kastas, säljas och ges bort.
Om en vecka så ska jag på 40-års fest. Det ska bli så kul och snart fyller jag 40.
Inte lika kul ;-)


Mätte mig

Mage -6cm
Rumpa -1cm
Bröst -3cm
Arm, lår låg på samma som sist.
Men magen.......,
Jag blir så glad!
Jag fick en komplimang: du ser så fin ut nu, du ser sund ut.
Tack!
Nu ska jag väcka barn och sedan ska jag till jobbet.


Måste skriva om mina känslor

Jag kan inte ha en blogg där jag bara skriver om träning.
Det gör ont att blivit lämnad, det gör ont att blivit sviken, det gör ont att X skaffat sig en annan innan jag sa åt honom att flytta ut. Så, om vissa läser det så vet ni.


Barn

Nu är barnen hemma. Jag är så glad att dotter är hemma.
Det blev ingen träning i dag för att jag valde att vara hemma med henne. Jag tänkte ta mig i kragen och springa snart. Kanske ;-)
Jag kan träna i morgon.

Mina dippar blir mindre och kortare. Jag mår fortfarande inte bra. Mycket bättre men inte bra. Det gör ont att bli bedragen och bortvald. Men livet blir bättre och ljusare, det väljer jag att tro på.


Söndag

Idag har jag varit på cup hela dagen med dotter. De kom 2 och 3!
Superduktiga. Dotter gjorde mål.
Jag kan ärligt säga att det inte känns bra att X nya har träffat dotter. Jag kan inte förklara varför men det gör ont.
Men jag får se framåt och ta nya tag. Mitt liv fortsätter åt ett bra håll.
Det tror jag på.


Mina fina hundar


Tung kväll

Igår var det en tung kväll men i morse vaknade jag och mådde bra. Jag blir lika förvånad varje gång. Jag dippar och kommer upp fortare än vad jag tror.
Har varit ute på PW med hundarna och snart är det kalas för systerson och sedan är vi bjudna på middag.
I morgon är det fotbollscup hela dagen.
Trevlig helg och hoppas att ni mår bra!


Officiellt

Nu är det officiellt. Dotter träffar X nya ikväll.
Det gör ont.


Fredag!

Nu är jag på väg in till den stora staden.
Jag ska på en dejt ikväll. Lite spänd är jag. Har ju aldrig dejtat. Hoppas på det bästa!!!


RSS 2.0