Midsommar och flera veckor kvar.

Jag har inte skrivit på länge och det beror på att jag är nästan klar med min bok. Jag kommer inte kunna skicka den till ett förlag nu eftersom den är så personlig. Den handlar ju om mitt liv. Min skrivlärare säger att jag absolut ska skicka in den men jag lämnar ut mig och de i min närhet så nej, inte nu. Ja, vad har hänt: X har förlovat sig. Men hindrade inte honom för att bråka dagen efter. Midsommar hade jag båda barnen på landet och vänner och släkt. Jag är tacksam för alla de i mitt liv! Nu jobbar jag några veckor till. Dotter åker utomlands med X. Son är hemma med mig. Ingen förändring mellan son och X. Detta är mitt liv nu. I morgon så ska jag träffa bästa. Har inte setts på en vecka.

Kommentarer
Postat av: ZtorZillen

Hej hej! Det var länge sedan! Skönt att "se" dig igen! *kram*

2014-06-29 @ 22:52:13
URL: http://www.ztorzillen.blogg.se
Postat av: Therese

Å så skoj att boken är klar i princip, och även om du inte skickarin den så är den ju nått som du har gjort å kan vara stolt över, liksom en "terapi" i sig att skriva. Trist at X aldrig ger sig, kan tycka han ska kunna det om hon vore genuint lycklig i sitt nya liv så som du verkar vara! KRAM

2014-06-30 @ 07:48:00
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Anna

Säger du till om boken kommer ut?
Att han aldrig slutar =(
<3 kramar

2014-07-03 @ 10:38:22
URL: http://overenskommelsen.blogg.se
Postat av: Anonym

Blev lite nyfiken över boken och att du väljer när du är klar att inte lämna ut den. Har skälv många gå ger funderar på att skriva.

2014-07-06 @ 01:26:27
URL: http://m2.nattstad.se/Morsa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0